Filmska i TV redateljica  
 
 

Filmografija


Olovka (1998.) - igrani

Iluzija (2001.) - igrani

Free as a bird (2002.) - dokumentarni

Sjaj i bijeda Kume Batinuše (2002./2003.) - dokumentarni

JMBG 0812983385073 (2003.) - eksperimentalni

Sreća (2004.) - igrani

Guraj, guraj! (2004.) - igrani

Daj mi šećera! (2004.) - igrani

When life gives you lemons... (2004.) - eksperimentalni

Pijesak ima okus života (2004.) - eksperimentalni

Ribanje (2004.) - dokumentarni

Vatra, voda, brašno (2004/2005.) - dokumentarni

Work in progress (2005.) - dok./eksp.

Trag mojih ruku (2006.) - dokumentarni

Casanova di Zagabria (2006.) - igrani

P. M. (2007.) - dokumentarni

Troje na stolu (2007.) - igrani

The end (2007.) - jednominutni igrani

Ti meni, ja tebi! (2007.) - dokumentarni

Rastanak (2008.) - igrani

Pod nadzorom (2008.) - igrani

Od šaptačice do glasnogovornika (2008.) - dokumentarni

Sudbina broja 13 (2009.) - dokumentarni

9. ožujak (2009./2010.) - igrani

Demon iz Kragujevca (2010.) - igrani

Scenarij za običan život (2010.) - igrani

Berislav Š. PROCES (2010.) - dokumentarni

Rastanak 2 (2011.) - igrani

7 seX 7 (2011.) - igrani

I love YU (2013.) - igrani

Dragi Lastane! (2014.) - dokumentarni

Neželjena baština (2016.) - dokumentarni